Als we duidelijk hebben welke kleuren bij je passen, kunnen we een stijlanalyse doen. Een stijlanalyse bestaat uit een gezichts- en figuuranalyse. We hebben daarbij oog voor dat wat je zelf mooi vindt, en dat waar je onzeker over bent. In een persoonlijk gesprek verkennen we kenmerken van jouw figuur en meten we ze waar nodig.  We brengen jouw wensen in kaart en ik leg uit hoe én waardoor je de ‘waarnemer kunt misleiden’. Het is belangrijk en prettig voor jou en je portemonnee dat je weet waar je op moet letten als je kleding gaat aanschaffen. Versterk jouw mooiste kant en camoufleer met handige trucs de mindere. Als je weet waar je op moet letten, winkel je met meer zelfvertrouwen en plezier. De adviezen verwerk ik in een persoonlijkadvies.


Hoe werkt het?
  • ik bespreek je emoties/ervaringen/sentimenten bij & met je lichaam
  • we gaan samen aan de slag om je gezicht en figuur te analyseren
  • we bespreken de resultaten van de stijlanalyse
  • deze afspraak duurt 2,5 uur
  • ik help je graag verder met kastsessies & personal shopping (in overleg)“Ik help je jouw natuurlijke schoonheid te vinden en te onderstrepen.”


social
Op de hoogte blijven?
Volg mij op Instagram! ︎
reviews
“Ik heb onlangs een onzettend leerzame kleuranalyse gehad bij studio Kleurraak, ik heb genoten van alle waardevolle tips. Geralda is erg precies en heeft oog voor detail. Na haar kundige advies heb ik een prachtige persoonlijke kleurenwaaier besteld, waar ik nu bij elke aankoop goed gebruik van maak!”
-Esther
“Wat heb ik genoten van de kleur en stijl analyse die Geralda bij mij heeft gedaan. Ik werd warm ontvangen op een heerlijke plek. Geralda straalt innerlijke rust en deskundigheid uit, waardoor ik mij ook op mijn gemak voelde. Het is fijn om nu te weten welke kleuren en stijlen het beste bij mij passen, waardoor ik het beste tot mijn recht kom. Ieder mens is uniek en mooi en Geralda helpt je ook die kanten te benadrukken.“
-Eline

contact
Studio Kleurraak

Parallelweg 10
3371 GA
HARDINXVELD-GIESSENDAM

︎ info@studiokleurraak.nl
︎ +31(0)6 42363898


︎


Wil je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan natuurlijk ook. Laat me weten wat je idee is & we maken een plan.