Natuurlijk ben je met sommige kleuren veel mooier dan met andere. Met een kleuranalyse gaan we ontdekken wat jou staat. Ik werk vanuit mijn woning, aan de keukentafel, in een fijne en ongedwongen sfeer. Ik analyseer de kleur van je huid, je haar en je ogen. Uit deze analyse volgt een kleuradvies dat exact bij je past. Ik ga je bouwstenen aanreiken om te bouwen aan een kledingkast waar je alles met alles kunt combineren. Gewoon omdat het je staat maar ook omdat de kleuren zich makkelijk laten combineren. Het zijn tenslotte jouw eigen kleuren. Ik laat een persoonlijke en handzame kleurenwaaier voor je maken, die je voortaan helpt de juiste kleuren te kiezen, en mooie, bij jou passende kleurcombinaties te maken. Ik leg je in een vervolggesprek uit hoe je de waaier kunt gebruiken.


Hoe werkt het?

  • we analyseren de kleuren van jouw huid, haar en ogen

  • ik werk hierbij volgens de methode van Art of Image

  • ik vertel wat ‘jouw’ kleuren zijn en hoe je de beste kleurcombinaties maakt

  • ik laat je zien hoe de kleurenwaaier in elkaar zit 

  • we gaan aan de slag met het aanbrengen van een bij jou passende make-up (indien gewenst)

  • deze afspraak duurt ongeveer 2 uur en achteraf een waaieruitleg van een 0.5 uurJe persoonlijke kleurenwaaier

  • jouw basiskleuren, accentkleuren, sierraadkleuren en versterkende kleuren in 1 handige bundel, helemaal op jou afgestemd

  • bevat ook de kleuren van je huid, haar en ogen

  • levering binnen 5 werkdagen na analyseMake-up
Ik werk met make-up van Art of Image. Deze producten zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij. Na de kleuranalyse beschikken we over meetresultaten die ik koppel aan het systeem van Art of Image. Aan de hand van die uitkomst bepaal ik welke make-up aansluit bij jouw natuurlijke kleuren van huid, haar en ogen. Ik leer het je zelf aan te brengen met bruikbare en hanteerbare tips. Het eindresultaat laat zich raden: schitterend waarbij niet de make-up hetgeen is dat opvalt, maar jijzelf.


“Ik help je jouw natuurlijke schoonheid te vinden en te onderstrepen.”


social
Op de hoogte blijven?
Volg mij op Instagram! ︎
reviews
“Ik heb onlangs een onzettend leerzame kleuranalyse gehad bij studio Kleurraak, ik heb genoten van alle waardevolle tips. Geralda is erg precies en heeft oog voor detail. Na haar kundige advies heb ik een prachtige persoonlijke kleurenwaaier besteld, waar ik nu bij elke aankoop goed gebruik van maak!”
-Esther
“Wat heb ik genoten van de kleur en stijl analyse die Geralda bij mij heeft gedaan. Ik werd warm ontvangen op een heerlijke plek. Geralda straalt innerlijke rust en deskundigheid uit, waardoor ik mij ook op mijn gemak voelde. Het is fijn om nu te weten welke kleuren en stijlen het beste bij mij passen, waardoor ik het beste tot mijn recht kom. Ieder mens is uniek en mooi en Geralda helpt je ook die kanten te benadrukken.“
-Eline

contact
Studio Kleurraak

Parallelweg 10
3371 GA
HARDINXVELD-GIESSENDAM

︎ info@studiokleurraak.nl
︎ +31(0)6 42363898


︎


Wil je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan natuurlijk ook. Laat me weten wat je idee is & we maken een plan.