Kleuranalyse is waar het begint. Daaropvolgend kun je een stijlanalyse boeken en je kunt het helemaal afmaken met een imagoadvies.

Na een eerste kennismaking beginnen we met de kleuranalyse. Op basis van deze analyse ontvang je een persoonlijk kleuradvies. Dit advies bevat tips en handreikingen  om de juiste kleuren voor jouw garderobe, sieraden, make-up en accessoires te gebruiken en te combineren.

Als we de kleuren in kaart hebben gebracht, gaan we verder met de stijlanalyse. De inzichten die we tijdens deze figuuranalyse opdoen, beschrijf ik in een persoonlijk stijladvies. Dat advies helpt je de juiste kleuren te combineren met de juiste materialen, stoffen, vormen, lijnen en patronen. 

Het derde en laatste onderdeel begint met de imagoanalyse. Hierin gaan we op zoek naar wie je bent en waarvoor je kleur en stijl kan en wil inzetten. Dit mondt uit in een imagoadvies. Daarmee leer ik je hoe je kleur en stijl zo in kunt zetten dat het passend is bij jou, en bij de situaties waarvoor je advies vraagt. 


 kleuranalyse en -advies 
 stijlanalyse en -advies 
 imagoanalyse en -advies 
“Ik help je jouw natuurlijke schoonheid te vinden en te onderstrepen.”


social
Op de hoogte blijven?
Volg mij op Instagram! ︎
reviews
“Ik heb onlangs een onzettend leerzame kleuranalyse gehad bij studio Kleurraak, ik heb genoten van alle waardevolle tips. Geralda is erg precies en heeft oog voor detail. Na haar kundige advies heb ik een prachtige persoonlijke kleurenwaaier besteld, waar ik nu bij elke aankoop goed gebruik van maak!”
-Esther
“Wat heb ik genoten van de kleur en stijl analyse die Geralda bij mij heeft gedaan. Ik werd warm ontvangen op een heerlijke plek. Geralda straalt innerlijke rust en deskundigheid uit, waardoor ik mij ook op mijn gemak voelde. Het is fijn om nu te weten welke kleuren en stijlen het beste bij mij passen, waardoor ik het beste tot mijn recht kom. Ieder mens is uniek en mooi en Geralda helpt je ook die kanten te benadrukken.“
-Eline

contact
Studio Kleurraak

Parallelweg 10
3371 GA
HARDINXVELD-GIESSENDAM

︎ info@studiokleurraak.nl
︎ +31(0)6 42363898


︎


Wil je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan natuurlijk ook. Laat me weten wat je idee is & we maken een plan.